Ergebnis 1 bis 5 von 5
  1. #1
    Neuling Avatar von diah
    Registriert seit
    27.09.2008
    Beiträge
    3
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge

    Standard Fremd Maps, convert und upload

    [align=justify:91c1953a5d]I got oneweek later the GoPal E4430, i do like it as many function u can have by good price, after i study it well, SOFTWARE only, i got in mind that its could be possible to add other Maps of Lands which Medion untill now didnt support them, Such as ((CHINA)), as i am working there and no navi with english map untill now, and the local are always with chinese letter input, GOPAL with shell.dll i did it to read and show chinese language/ letters, the problem now, i had found english maps of Shanghai, but they are as IMG format, any one can share his head to tell if there are way to convert IMP to PSF format... or any one had convert this before... i need to search and ask sofar the Medion and GOPal didnt have in mind to make software international, not only to europe however, i did found the most source of .dll files of the Navi chinese languages code [/align:91c1953a5d]

  2. # ADS
    Werbeanzeige
    Registriert seit
    Immer
    Beiträge
    Viele
     

  3. #2
    Eingeweihter Avatar von SaBo
    Registriert seit
    20.09.2007
    Beiträge
    308
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge

    Standard Re: Fremd Maps, convert und upload

    Zitat Zitat von diah
    any one can share his head to tell if there are way to convert IMP to PSF format... or any one had convert this before...
    So far no one has succeeded in doing what you wish to do.

    Sascha

  4. #3
    Neuling Avatar von diah
    Registriert seit
    27.09.2008
    Beiträge
    3
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge
    Erstellt von

    Standard

    Well Sascha, no one do it until now, but it is easy to use device what u did paid money for, to support your wish & like, i think u agree, now i had switched the Medion Navi, to be more like PDA function this is first step now, so i can put other source of maps and software as well it had extrenal SD, so will be like Hard Disk had allot of programm and software... what do you think ... i need who help with and share...

  5. #4
    Eingeweihter Avatar von SaBo
    Registriert seit
    20.09.2007
    Beiträge
    308
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge

    Standard

    Zitat Zitat von diah
    now i had switched the Medion Navi, to be more like PDA function this is first step now, so i can put other source of maps and software as well
    Of course, you are able to install alternative software & maps for on- or offroad navigation).
    But you won't be able to use alternative maps with your GoPal software.

    Sascha

  6. #5
    Neuling Avatar von diah
    Registriert seit
    27.09.2008
    Beiträge
    3
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge
    Erstellt von

    Standard

    Well, the word dont, cant, i do like to hear always,, soon will give u result on ur answer, open code res. as GoPal not belong to Germany or any EU 100%... here the point.

Ähnliche Themen

  1. POI-Warner + Gopal 4.52 Upload eigener POIs unmöglich
    Von morti850tdi im Forum POIbase, POI-Warner & Co.
    Antworten: 21
    Letzter Beitrag: 06.08.2013, 07:31
  2. maps ?
    Von binki5000 im Forum GoPal 460 (E4110) / 465 (P4210) und 470 (P4410)
    Antworten: 2
    Letzter Beitrag: 18.11.2009, 21:34
  3. Maps
    Von Navigation-Electric im Forum GoPal 460 (E4110) / 465 (P4210) und 470 (P4410)
    Antworten: 1
    Letzter Beitrag: 24.08.2008, 15:07
  4. USA Maps und weiter außereuropäische Maps
    Von christian73 im Forum GoPal PE 3.x
    Antworten: 1
    Letzter Beitrag: 26.01.2008, 01:27
  5. maps von 4.0A auf 2.0?
    Von jayjay im Forum GoPal 500 / 510 und 515
    Antworten: 4
    Letzter Beitrag: 17.01.2008, 00:25

Lesezeichen

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •