Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte
Ergebnis 1 bis 10 von 13
  1. #1
    Neuling Avatar von priest77
    Registriert seit
    18.08.2008
    Beiträge
    6
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge

    Standard E4110 Flash-Rom

    Can you help me to upgrade Flash-Rom for my device?

    On the back of my device it is this lebel
    MEDION E4110
    Model: MDPNA 460T






    But when I enter to flash menu it is this:PNA470.....



    What rom should I use to upgrade my device and where I can find it?
    What is the version of my rom?
    Thanks!

  2. # ADS
    Werbeanzeige
    Registriert seit
    Immer
    Beiträge
    Viele
     

  3. #2
    Neuling Avatar von alex75
    Registriert seit
    21.07.2008
    Beiträge
    1
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge

    Standard

    Why do you want to upgrade the ROM? Your device runs Medion Navigator AE4.1, that´s not so bad! You can change the skin.

    Your ROM is R10

  4. #3
    Neuling Avatar von priest77
    Registriert seit
    18.08.2008
    Beiträge
    6
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge
    Erstellt von

    Standard

    I want to upgrade the rom to get new windowsCE 5 core, this one now is 1400.
    Here is the screenshot from a ResInfo:


    Can I flash it with this rom from a PNA470:
    http://www.gopal-navigator.de/dload....le&file_id=194

    I can't find any other rom, and I am afraid not to brick my device.

  5. #4
    Der Rote Blitz Super-Moderator Avatar von Ralf25
    Registriert seit
    01.03.2007
    Ort
    Bayern (STA)
    Hardware
    S10+, P4445
    Software
    CoPilot & Sygic, GoPal
    Skin
    Navirunner Black Pearl V2
    Beiträge
    17.537
    Danke
    843
    Erhielt 1.649 Danke für 1.371 Beiträge

    Standard

    I don't know exactly your Hardware but important is to check whether it has a contact bar (-> R22) or none (-> R15).
    Gruß Ralf


    Hier klicken für Infos zu Hard- & Software, Skinning, Begriffserklärung, Geräteübersicht und Entwicklung / Programmierung

    Bitte keine Support-Anfragen per PN, dafür ist das Forum da!

    Sorry, wenn ich die Anrede vergesse: ich bin nur schreibfaul, aber nicht unhöflich!


  6. #5
    Neuling Avatar von priest77
    Registriert seit
    18.08.2008
    Beiträge
    6
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge
    Erstellt von

    Standard

    How can I see that?
    What is contact bar?

    If I flash it with R22 or R15, will I get new core of WinCE like 5.0.2?

  7. #6
    Der Rote Blitz Super-Moderator Avatar von Ralf25
    Registriert seit
    01.03.2007
    Ort
    Bayern (STA)
    Hardware
    S10+, P4445
    Software
    CoPilot & Sygic, GoPal
    Skin
    Navirunner Black Pearl V2
    Beiträge
    17.537
    Danke
    843
    Erhielt 1.649 Danke für 1.371 Beiträge

    Standard

    Zitat Zitat von priest77
    How can I see that?
    What is contact bar?
    Have a click on the picture here: http://www.gopal-navigator.de/dload....ile&file_id=77

    EDIT: I think you've got the 460, right? So, the ROM R15 will be suitable with your PNA.


    If I flash it with R22 or R15, will I get new core of WinCE like 5.0.2?
    No, it will remain unchanged.
    Gruß Ralf


    Hier klicken für Infos zu Hard- & Software, Skinning, Begriffserklärung, Geräteübersicht und Entwicklung / Programmierung

    Bitte keine Support-Anfragen per PN, dafür ist das Forum da!

    Sorry, wenn ich die Anrede vergesse: ich bin nur schreibfaul, aber nicht unhöflich!


  8. #7
    Neuling Avatar von priest77
    Registriert seit
    18.08.2008
    Beiträge
    6
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge
    Erstellt von

    Standard

    No, it will remain unchanged.
    So what are the improvements with a new firmware then?

    Do you know how can I upgrade de core version of WinCE 5?

  9. #8
    Der Rote Blitz Super-Moderator Avatar von Ralf25
    Registriert seit
    01.03.2007
    Ort
    Bayern (STA)
    Hardware
    S10+, P4445
    Software
    CoPilot & Sygic, GoPal
    Skin
    Navirunner Black Pearl V2
    Beiträge
    17.537
    Danke
    843
    Erhielt 1.649 Danke für 1.371 Beiträge

    Standard

    Zitat Zitat von priest77
    No, it will remain unchanged.
    So what are the improvements with a new firmware then?
    Don't know exactly, there are no changelogs. But some newer versions of GoPal urgently need the latest ROMs. Take them or the internal improvements as a service pack.


    Do you know how can I upgrade de core version of WinCE 5?
    No, your system is designed for CE5.0 Core.
    Gruß Ralf


    Hier klicken für Infos zu Hard- & Software, Skinning, Begriffserklärung, Geräteübersicht und Entwicklung / Programmierung

    Bitte keine Support-Anfragen per PN, dafür ist das Forum da!

    Sorry, wenn ich die Anrede vergesse: ich bin nur schreibfaul, aber nicht unhöflich!


  10. #9
    Neuling Avatar von priest77
    Registriert seit
    18.08.2008
    Beiträge
    6
    Danke
    0
    Erhielt 0 Danke für 0 Beiträge
    Erstellt von

    Standard

    You didn't understand me. I need newer version of WindowsCE 5, this one that I have now is WindowsCE 5.0.1400. and I need something new like WindowsCE 5.0.2....
    Did you upgraded your device?
    Can you look with WR-Tools ResInfo and tell me what is the version of your win?
    http://www.wolfgang-rolke.de/wince/

  11. #10
    Der Rote Blitz Super-Moderator Avatar von Ralf25
    Registriert seit
    01.03.2007
    Ort
    Bayern (STA)
    Hardware
    S10+, P4445
    Software
    CoPilot & Sygic, GoPal
    Skin
    Navirunner Black Pearl V2
    Beiträge
    17.537
    Danke
    843
    Erhielt 1.649 Danke für 1.371 Beiträge

    Standard

    You wrote about an Upgrade (with new functions), really you mean Update (only with corrected functions)! For what reason do you need exactly this version?

    Of course I can post a shot, but you've to wait till evening, my PNA actually is lying down at home.
    Gruß Ralf


    Hier klicken für Infos zu Hard- & Software, Skinning, Begriffserklärung, Geräteübersicht und Entwicklung / Programmierung

    Bitte keine Support-Anfragen per PN, dafür ist das Forum da!

    Sorry, wenn ich die Anrede vergesse: ich bin nur schreibfaul, aber nicht unhöflich!


Seite 1 von 2 12 LetzteLetzte

Ähnliche Themen

  1. ActiveSync 4.5 und E4110 wollen nicht
    Von Street-Worker im Forum Active Sync
    Antworten: 12
    Letzter Beitrag: 14.01.2010, 16:33

Lesezeichen

Lesezeichen

Berechtigungen

  • Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein
  •